Ponència ‘Cap a una Carta de Drets Digitals’ en el marc del XII Congrés Nacional de l’Advocacia 2019

El diputat de la Junta de Govern del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) i responsable de la Comissió de Transformació Digital, Rodolfo Tesone, ha estat l’encarregat de moderar la sessió ‘Cap a una Carta dels Drets Digitals’, celebrada aquest dijous en el marc del XII Congrés Nacional de l’Advocacia 2019 de Valladolid.

En la ponència, Paloma Val de Fernández del Castillo, managing partner, i Pablo García Mexía, jurista digital i of counsel de Ashurst LLP, han analitzat alguns dels múltiples projectes normatius que tracten de donar resposta a la realitat del món digital.

Un dels temes de màxima transcendència és la Carta de Barcelona pels Drets de la Ciutadania en l’Era Digital, que es va presentar el 21 de febrer de 2019 en el marc del II Digital Law World Congress celebrat a la seu de l’ICAB.

Aquest projecte transversal i d’àmbit internacional (#barcelonadigitalrights) pretén establir les bases per a un acord global que permeti fer compatible la preservació dels drets humans amb l’impacte que ha tingut l’evolució de les tecnologies en els últims anys en la societat actual.

#abogacíatransforma2019